Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@05:04:30 GMT

تصمیم‌گیری در تهران، آشفتگی در استان‌ها

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۸۳۳۴

تصمیم‌گیری در تهران، آشفتگی در استان‌ها

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: حدود چهار روز از آغاز نمایش فیلم‌های چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر در استان‌ها می‌گذرد. نمایشی که کم حاشیه نداشته، اولین حاشیه آن مربوط به نمایش تنها ۱۶ اثر از ۲۲ اثر جشنواره در استان‌ها است و گویا مخاطبان غیر تهرانی حق تماشای همه آثار جشنواره را نداشتند. دومین حاشیه آن مربوط به وضعیت بلیط فروشی است که بسیاری از مخاطبان را کلافه و سردرگم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلیط فروشی طبق اعلام اولیه قرار بود روز پنجشنبه چهاردهم بهمن‌ماه (درست یک روز پیش از آغاز اکران آثار در استان‌ها) رأس ساعت ۱۶ در سه سایت سینماتیکت، ایران تیکت و گیشه ۷ صورت بگیرد. از طرفی طبق اعلام دبیرخانه جشنواره چهلم، این دوره بلیط فروشی در گیشه سینماها نخواهد داشت. اما از همان ساعات ابتدایی سامانه‌های فروش بلیط با باگ‌های مختلفی همراه بودند و بسیاری از سانس‌ها باز نشده بود.

حتی بعدها مشخص نشد که برخی آثار و سانس‌ها چه زمانی باز و چه زمانی بلیط فروشی برای آن به پایان رسید. با این مشکلات بسیاری از علاقه‌مندان موفق به خرید بلیط از سامانه‌ها نشدند و در بازار سیاه برای فیلم‌های پر طرفدار مانند «مرد بازنده» بلیط باید یافت. بخشی از این مشکلات را شاید باید در سیاست‌گذاری ستاد برگزاری جشنواره در تهران پیدا کرد، جایی که بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های موجود تصمیمات کلی برای کل کشور گرفته شد.

وقتی سینمادار زمان بلیط فروشی را نمی‌داند

در همین راستا محمد پناهی‌نژاد، مدیرپردیس سینمایی سیتی‌سنتر به خبرنگار مهر گفت: هر سال یک سری مسائل در تهران متمرکز بود، اما امسال داستان فرق کرده و کلاً همه چیز را از همه استان‌ها گرفتند و هیچ تصمیم‌گیری در اختیار استان‌ها نیست. سینماها هیچ دخالتی در پروسه برگزاری ندارند و همه تصمیمات در ستاد برگزاری جشنواره در تهران گرفته می‌شود که این اتفاق تصمیمی اشتباه بود.

وی ادامه داد: ۱۶ فیلم برای تماشا به استان‌ها آمده که انتخاب آن‌ها بر عهده ستاد تهران بود و حتی بلیط فروشی را نیز کامل در اختیار گرفتند. بلیط فروشی جشنواره به شکل کامل در سامانه سمفا متعلق به سازمان سینمایی کشور است. منِ سینمادار که باید برای اکران آثار جدول تهیه، تبلیغ و حتی فیلم‌های اکران شده را انتخاب کنم، مانند بقیه مردم در یک زمان متوجه شدم چه خبر است.

پناهی‌نژاد تاکید کرد: آنقدر دیر به ما اعلام شد که ۲۴ ساعت پیش از جشنواره سانس‌ها استخراج و حتی نمی‌دانستیم فروش بلیط چه زمانی است. ما سه چهار ساعت پیش از آغاز زمان فروش فهمیدیم که چه زمانی بلیط فروشی آغاز می‌شود. اپراتور اطلاعات را وارد سایت می‌کند و این اپراتورها باید بلیط‌های کل کشور را وارد کند، معلوم است که نمی‌رسد و بی‌نظمی شکل می‌گیرد. در روز بلیط فروشی فقط بلیط‌های دو روز اول جشنواره در دسترس بود. بعد از آن واقعاً نمی‌دانستیم فروش بلیط برای سانس‌های بعدی کی آغاز می‌شود تا صبح جمعه که دیدیم همه سانس‌ها بالاست!

تبعیض بین تهران و اصفهان

مدیر پردیس سینمایی سیتی‌سنتر با بیان اینکه «مخاطبان بی‌برنامه‌ها از سمت سینماها می‌بینند، اما این اتفاقات برای کل ایران بود و به برند همه آسیب می‌زند» خاطرنشان کرد: بین همه استان‌ها و تهران یک تبعیض زیادی وجود دارد؛ به همه استان‌ها سه سانس دادند در حالی که در تهران ۶۰ سینما درگیر جشنواره شدند و حجم زیادی از مخاطبان به تماشا آثار می‌رسند. حتی مخاطبان استانی در نظرسنجی‌ها نیز شرکت داده نمی‌شوند. در سال‌های آینده باید این شرایط با مطالبه اقشار مختلف تغییر کند.

وی درباره شرایط مالی برگزاری جشنواره توضیح داد: با توجه به محدودیت‌های ناشی از کرونا و فروش تنها ۵۰ درصد ظرفیت سالن اصلاً به صرفه نیست. پیش از کرونا با توجه به استفاده از تمام ظرفیت سالن بسیار به صرفه و خوب بود و سانس‌های فوق‌العاده را راحت می‌خریدیم. اما امسال در صورت خرید سانس فوق‌العاده کمتر از ۳۰ درصد از هزینه آن برمی‌گردد. شش فیلم به اصفهان نیامده و ممکن است یکی از آن فیلم‌ها جایگزین فیلم «۲۸۸۸» شود که شاید شرایط اکران آن محیا نشود.

تنها سه سانس به اصفهان تعلق گرفت

همچنین رضا دهقانی، معاون امور هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به خبرنگار مهر گفت: امسال ارتباط مستقیم و نزدیک ما با اتحادیه تهیه‌کنندگان، پخش‌کننده‌ها و ستاد جشنواره به برگزاری منظم جشنواره در اصفهان کمک بسیاری کرد و حتی به استان‌های هم‌جوار از جمله یزد نیز در برگزاری جشنواره کمک کردیم. همچنین از فرصت‌های بین سانس نیز برای برگزاری بخش‌های جنبی نیز استفاده شده است.

وی درباره دلیل حذف سینمای فلسطین از اکران آثار جشنواره علی‌رغم اعلام قبلی، تاکید کرد: قرار بود در اصفهان چهار سانس اکران آثار را داشته باشیم و حتی در جدول اولیه هم پیش بینی شده بود. اما تهران با سه سانس موافقت کرد و وزارت ارشاد بابت هر فیلم تنها سه سانس توانست خریداری کند. بنابراین به مؤسسه مربوطه اعلام شد که در صورتی که می‌خواهند فیلم‌ها نمایش دهند، باید هزینه آن را پرداخت کنند و تمایلی به خریداری آثار نداشتند.

دهقانی با اشاره به اختلال سامانه خرید بلیط، اضافه کرد: در سامانه سمفا هم‌زمان کل کشور خریداری می‌کنند و این اختلال طبیعی است و هر ساله وجود دارد. این مشکل دست استان‌ها نیست و دست ستاد مرکزی است. حتی در گیشه سینما نیز اگر کسی بلیط بخواهد، متصدی از سینماتیکت یا دیگر سامانه‌ها خریداری می‌کند و به او می‌دهد و هیچ بخش بلیط فروشی دست سینما نیست.

کد خبر 5419622

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا دهقانی جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر دهه فجر ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان شیوع کرونا جشنواره فیلم فجر ایلام بارش برف عکس استانها افتتاح طرح عمرانی برگزاری جشنواره استان ها بلیط فروشی اکران آثار چه زمانی سانس ها سه سانس فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در پی مطالبه فیلمسازان حاضر در این جشنواره و با مساعدت شهرداری تهران و موسسه تصویر شهر، باغ کتاب به‌عنوان محل برگزاری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی انتخاب شد.

باغ کتاب تهران مجموعه بزرگ کتاب و سرگرمی‌های علمی کشور است که در دو طبقه با زیربنای ۶۵ هزار مترمربع و وسعت ۱۱۰ هزار مترمربع در اراضی عباس‌آباد احداث شده است و مجموعه‌های متنوعی ازجمله مجموعه‌های سینمایی را شامل می‌شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در پردیس سینمایی باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.

این رویداد سینمایی در چهار بخش رقابتی شامل فیلم‌های بلند سینمایی، فیلم‌های کوتاه داستانی و انیمیشن، مستند و نماهنگ و فیلمنامه منطبق با موضوع جشنواره برگزار می‌شود که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی تراکتور و گل گهر آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • کنسرت‌های اردیبهشتی کدامند؟
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر